Marja tunturin

juurella

Asetu taloksi tunturiin
Luoston Karpalo on valmistunut vuonna 2007 ja pitää sisällään avaran tupakeittiön, 2 hh makuuhuoneen, parven kahdella sänkyllä (80 cm & 120 cm) ja kahdella paksulla irtopatjalla, saunan, pesuhuoneen, wc:n, pukuhuone/kodinhoitohuoneen sekä avoterassin. Karpalo on kooltaan ihanteellinen pienelle perheelle.

 

Mökki on varusteltu nykyaikaisen modernin vaatimustason mukaisesti. Karpalosta löytyvät koneellinen ilmanvaihto, uuni, induktioliesi, mikrouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiapesukone, jääkaappi, pakastin, televisio, radio, sähkösauna, kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta- ja lauta, suksien voitelupenkki, siivousvälineet. Mökissä on myös langaton Wifi-yhteys.

Karpalon vuokrausta hoitaa Lomarengas. Sisääntuloaika on klo 16.00 ja luovutus klo 12.00 mennessä. Karpalon vuokraus ei sisällä liinavaatteita muuten kuin etukäteistilauksella. Lemmikit eivät ole sallittuja. Muista varaus- ja laskutusehdoista löydät lisää tietoa Lomarenkaan sivustolta.

 

Varaustiedustelun voi tehdä myös sähköpostitse suoraan omistajan kanssa: info@luostonkarpalo.fi, tai oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Etukäteistilauksesta:

• Lasten matkasänky, syöttötuoli ja potta, ilmainen.

• Liinavaate & kylpypyyhepaketti 15 €/hlö

Ota yhteyttä

 

Kiitos! Viestisi lennähti onnistuneesti Karpaloon.