Marja tunturin

juurella

Asetu taloksi tunturiin
Luoston Karpalo on valmistunut vuonna 2007 ja pitää sisällään avaran tupakeittiön, 2 hh makuuhuoneen, parven kahdella sänkyllä (80 cm & 120 cm) ja kahdella paksulla irtopatjalla, saunan, pesuhuoneen, wc:n, pukuhuone/kodinhoitohuoneen sekä avoterassin. Karpalo on kooltaan ihanteellinen pienelle perheelle.

 

Mökki on varusteltu nykyaikaisen modernin vaatimustason mukaisesti. Karpalosta löytyvät koneellinen ilmanvaihto, uuni, induktioliesi, mikrouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiapesukone, jääkaappi, pakastin, televisio, radio, sähkösauna, kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta- ja lauta, suksien voitelupenkki, siivousvälineet. Mökissä on myös langaton Wifi-yhteys.

Karpalon vuokrausta hoitaa Lomarengas. Sisääntuloaika on klo 16.00 ja luovutus klo 12.00 mennessä. Karpalon vuokraus ei sisällä loppusiivousta, eikä liinavaatteita muuten kuin etukäteistilauksella. Muista varaus- ja laskutusehdoista löydät lisää tietoa Lomarenkaan sivustolta.

Pienikokoiset lemmikit ovat tervetulleita Karpaloon. Lemmikkimaksu on 33 €. Lemmikkejä ei saa päästää sohville eikä sänkyihin. Ulkojätökset pihamaalta ja terassin vierustoilta tulee asiakkaan itse siivota jäteastiaan.

 

Varaustiedustelun voi tehdä myös sähköpostitse suoraan omistajan kanssa: info@luostonkarpalo.fi, tai oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Etukäteistilauksesta:

• Lasten matkasänky, syöttötuoli ja potta, ilmainen.

• Liinavaate & kylpypyyhepaketti 15 €/hlö

• Loppusiivous 75 €

Ota yhteyttä

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. / We use cookies.